Sponsrade av

Du var med och bestämde KCA 2014 vinnarna!

Du var med och bestämde KCA 2014 vinnarna!
Kids' Choice Awards är den enda showen där barn runt om i världen bestämmer vinnarna. I flera veckor har barn från flera olika länder röstat inför KCA 2014. Ni har gjort era val och era röster blev hörda! Här är några av favoriterna som DU hjälpte till att ge en orange blimp!

Sam och Cat' blev ert Favorit-TV-program och en av programets stjärnor, Ariana Grande, blev er Favoritskådespelerska TV. Ross Lynch från 'Austin & Ally' blev er Favoritskådespelare TV. Och Kevin Hart var er Favorit-Roliga Kändis.

Adam Sandler blev er Favoritskådespelare Film och Robert Downey Jr. fick äran att ta hem priset som Favorit-buttkicker Kille. Och "Frost" stjärnan Kristen Bell fick ta emot priset för Favoritfilm Tecknad, på uppdrag av alla som var med och gjorde filmen. I musikvärlden var One Direction er Favoritmusikgrupp - de kunde inte komma till showen, men spelade in ett videomeddelande där de tackade sina fans. Selena Gomez blev rörd när hon blev framröstad Favoritsångerska och höll ett gripande tal. Nu kan Selena skryta med att hon har vunnit blimps som både skådespelerska OCH sångerska.

Grattis till alla 2014 vinnare - och grattis till ER, barnen som röstade fram dem! För en full lista av vinnarna, kolla under Vinnar fliken på kca2014.com.